Ara llegint
Els productes de Formentera, en una campanya de promoció

Els productes de Formentera, en una campanya de promoció

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Rural, ha posat en marxa la campanya “De Formentera amb molt de gust” per distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local de l’illa.

“L’objectiu de la campanya és donar visibilitat i reconèixer els productes de proximitat procedents del camp de Formentera, del mar o del ramat de l’illa, així com altres transformats a Formentera, com ara la farina de xeixa, la sobrassada o el vi”, segons ha explicat la presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan.

Per donar visibilitat a la campanya, s’ha fet un disseny sota l’eslògan “De Formentera amb molt de gust” que aglutina il·lustracions de diversos productes de proximitat amb un disseny atractiu i que “distingirà tant les parades dels productors, com els comerços dels distribuïdors, perquè així tant els residents com els visitants reconeguin i valorin el producte local de Formentera”, segons ha explicat el conseller de Medi Rural, Josep Marí.

Per la seva part, la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que des de la seua àrea s’ha reeditat i actualitzat el mapa Formentera Slow Food, que localitza tots els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l’illa.

Aquest mapa està en català, castellà i anglès i es pot trobar a la web del Consell “perquè arribi tant als residents com als visitants i així sapiguem on trobar aquests establiments on es ven el producte de Formentera”, segons ha destacat Alejandra Ferrer.

Aquesta campanya també es difondrà a les cartelleres del Consell i a les oficines d’informació turística. El disseny de la campanya també s’ha estampat en bosses de ràfia i caixes de cartó que els venedors repartiran entre els seus clients. La Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària del Govern balear ha subvencionat la campanya amb 5.000 euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt