Ara llegint
Els Reis d’Orient saluden els infants de lluny en l’Epifania més estranya

Els Reis d’Orient saluden els infants de lluny en l’Epifania més estranya

Els Reis d’Orient, Melcion, Gaspar i Baltasar, ja han arribat a la majoria dels pobles i ciutats de les Illes Balears. Enguany s’han avançat unes hores perquè la cavalcada de 2021, ben igual que l’any que l’ha precedida, és excepcional.

En aquesta ocasió els tres personatges han preferit no posar en perill de contagi els infants i, per evitar aglomeracions de persones, han negociat amb els diferents ajuntaments de les Illes Balears un format diferent de cavalcada.

Cada municipi l’ha adaptat a les seves peculiars circumstàncies, però l’opció més elegida ha estat la d’organitzar cavalcades més extenses que apropin la comitiva reial a totes les barriades i, si ha estat possible, fins i tot a gairebé tots els carrers, perquè els infants poguessin saludar els Reis des de la finestra o el balcó de ca seva o simplement sortint al portal o al cap de cantó més proper.

D’aquesta manera els infants han pogut veure, saludar i fins i tot parlar amb els Reis, però amb una distància de seguretat més que suficient i sense perill de contagi.

Per això, Melcion, Gaspar i Baltasar han començat més prest les cavalcades i, això sí, a la nit tenen previst respectar l’horari habitual de repartiment i fer que la il·lusió entri a tots els domicilis dels habitants a les Illes Balears.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt