Ara llegint
Formentera cobrirà les grades del camp de futbol i hi instal·larà panells fotovoltaics

Formentera cobrirà les grades del camp de futbol i hi instal·larà panells fotovoltaics

Formentera cobrirà les grades del camp de futbol i hi instal·larà panells fotovoltaics

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera ha aprovat inicialment, a petició de la Conselleria d’Infraestructures, la tramitació del projecte d’execució de coberta i instal·lació fotovoltaica en la graderia del camp de futbol de Formentera.

Concretament, el projecte preveu la instal·lació d’una coberta de fusta laminada sobre la graderia del camp de futbol, sobre la qual es procedirà a la instal·lació d’una sèrie de panells fotovoltaics. En total, està prevista la instal·lació de 168 panells fotovoltaics, que cobriran una superfície de 434 metres quadrats. El sistema generarà energia en corrent continu i, mitjançant un inversor, aquesta energia en forma de corrent continu es transformarà a corrent altern en la mateixa freqüència i voltatge que la xarxa de distribució de manera que és possible la seva injecció a través d’un circuit connexionat en un quadre general de baixa tensió, i l’objecte de la qual és autoproveir consums del propi edifici o, arribat el cas, abocar a la xarxa l’excedent que eventualment pogués produir-se.

El termini d’execució previst per a aquests treballs és de sis mesos i mig i el pressupost ascendiria a 1.199.670,07 euros, que provindrien dels fons Next Generation. El projecte estarà a exposició pública per un període de 15 dies després de la seva publicació en el BOIB amb la finalitat que es puguin presentar al·legacions.

Aquesta nova inversió en el camp de futbol de Formentera se suma als 1,7 milions d’euros que té previst destinar el Consell Insular de Formentera per a la construcció de la nova graderia. Aquesta nova infrastructura preveu, a més de la zona de seients per als espectadors, nous projectors d’il·luminació i la baixada dels aspersors al nivell del terreny de joc. El termini previst per a l’execució d’aquest projecte és de quatre mesos i mig. Foto arxiu SDFormentera.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt