Ara llegint
Formentera posa en marxa la Unitat de Platges de la Policia Local per lluitar contra la venda ambulant

Formentera posa en marxa la Unitat de Platges de la Policia Local per lluitar contra la venda ambulant

Formentera posa en marxa la Unitat de Platges de la Policia Local per lluitar contra la venda ambulant

L’àrea de Seguretat Ciutadana del Consell Insular de Formentera ha posat en marxa la Unitat dePlatges. Es tracta d’una unitat especialitzada en treballar contra la venda ambulant que cada estiu envaeix les platges de l’illa, així com contra qualsevol activitat il·lícita que puguin detectar.

De fet, la unitat porta en marxa gairebé cinc dies i en aquest temps, principalment en la zona de ses Illetes, que és la que major nombre de venedors ambulants presenta, no han venut absolutament res. Tant és així que els integrants d’un grup organitzat de venedors ambulants que ve cada dia d’Eivissa, a les 13 hores havien pujat al vaixell de tornada davant la impossibilitat de poder fer negoci.

Des del departament policial tenien molt clar que el que més mal anava a fer a la venda ambulantera la presència de policies a les platges. Aquests agents són fàcilment identificables perquè porten uniforme blanc amb pantalons curts de color blau marí. Encara que sempre hi ha hagut presència policial a les platges de l’illa, aquesta mai ha set una presència contínua i amb agents uniformats.

Aquests agents es reparteixen entre ses Illetes, la zona des Ministre i la platja de Llevant. També comparteixen la torre amb els socorristes, amb el que tenen una millor perspectiva de tota l’àrea dela platja per a, mitjançant prismàtics, comprovar que no es produeixen activitats il·lícites.

Es tracta d’una unitat especialitzada a treballar contra la venda ambulant que cada estiu envaeixles platges de l’illa, així com contra qualsevol activitat il·lícita que puguin detectar. De fet, la unitatporta en marxa gairebé cinc dies i en aquest temps, principalment en la zona de ses Illetes, que ésla que major nombre de venedors ambulants presenta, no han venut absolutament res. Tant ésaixí que els integrants d’un grup organitzat de venedors ambulants que ve cada dia d’Eivissa a les13 hores havien pujat al vaixell de tornada davant la impossibilitat de poder fer negoci.Des del departament policial tenien molt clar que el que més mal anava a fer a la venda ambulantera la presència de policies a les platges. Aquests agents són fàcilment identificables perquèporten uniforme blanc amb pantalons curts de color blau marí. Encara que sempre hi ha hagutpresència policial a les platges de l’illa, aquesta mai ha set una presència contínua i amb agentsuniformats.Aquests agents es reparteixen entre ses Illetes, la zona des Ministre i la platja de Llevant. Tambécomparteixen la torre amb els socorristes, amb el que tenen una millor perspectiva de tot l’àrea dela platja per a, mitjançant prismàtics, comprovar que no es produeixen activitats il·lícite

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt