Ara llegint
Nou equipament per a l’agrupació de Protecció Civil d’Andratx

Nou equipament per a l’agrupació de Protecció Civil d’Andratx

Nou equipament per a l'agrupació de Protecció Civil d'Andratx

L’Ajuntament d’Andratx ha fet entrega de nou equipament a l’agrupació de Protecció Civil d’Andratx amb l’objectiu que puguin oferir una millor atenció en cas d’emergència.

El nou equipament compta amb tres motxilles equipades amb material sanitari de Suport Vital Bàsic. Aquestes motxilles estan configurades de la mateixa forma que els equips d’emergència de la nostra comunitat autònoma amb l’objectiu que qualsevol sanitari també pugui fer ús d’ell i detectar amb rapidesa el material que té per donar una millor atenció als pacients.

També se’ls ha equipat amb dues lliteres de campanya, una motobomba per poder fer front a qualsevol situació d’emergència d’autoprotecció i incendis forestals; i d’un
simulador d’entrenament en Reanimació Cardiopulmonar (RCP).

Dins l’agrupació de Protecció Civil poden comptar amb perfils sanitaris que s’encarregaran de formar a Policia Local i membres de Protecció Civil perquè puguin utilitzar el simulador de Reanimació Cardiopulmonar (RCP).

El regidor de Sanitat i Protecció Civil Antoni Nicolau ha volgut destacar que “és necessari que els nostres voluntaris de Protecció Civil estiguin ben equipats per poder oferir el millor servei a la ciutadania en cas d’emergència”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt