Ara llegint
Formentera promou els punts de recàrrega elèctrica i els productes de quilòmetre zero amb els Next Generation

Formentera promou els punts de recàrrega elèctrica i els productes de quilòmetre zero amb els Next Generation

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, s’ha desplaçat avui matí a Formentera per conèixer de primera mà els projectes que el Consell de Formentera du endavant en les tres àrees competència de la Conselleria. Ha estat acompanyat pels respectius directors generals de Turisme, Josep Aloy; Cultura, Pedro Vidal i Esports, Joan Antoni Ramonell. El president del Consell, Lorenzo Córdoba, acompanyat pel seu equip de govern, ha exposat l’estat dels projectes finançats pels Fons Europeus Next Generation prevists per a 2023, concretament la instal·lació de punts de recàrrega per a mobilitat elèctrica, la promoció de productes agroalimentaris locals km 0 i la rehabilitació de la “Casa des telègraf” i la millora del camí “Sa Guia”, tot per un import de 630.000 euros. Ambdós equips han coincidit a valorar l’illa de Formentera com una destinació de turisme esportiu òptim. El Govern s’ha compromès a donar suport a les grans cites i competicions que se celebren anualment, com la Mitja Marató, i d’altres que s’hi puguin sumar, apostant per la col·laboració amb patrocinadors privats i incidint en els esports que es practiquen fora de la temporada alta, “perquè l’esport pugui constituir un valuós recurs per a la desestacionalització”, ha comentat Bauzà.

El conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà, s’ha desplaçat avui a Formentera per conèixer de primera mà els projectes que el Consell de Formentera duu endavant en les tres àrees competència de la Conselleria. Ha estat acompanyat pels respectius directors generals de Turisme, Josep Aloy; Cultura, Pedro Vidal i Esports, Joan Antoni Ramonell.

El president del Consell, Lorenzo Córdoba, acompanyat pel seu equip de govern, ha exposat l’estat dels projectes finançats pels Fons Europeus Next Generation prevists per a 2023, concretament la instal·lació de punts de recàrrega per a mobilitat elèctrica, la promoció de productes agroalimentaris locals de quilòmetre zero i la rehabilitació de la Casa des Telègraf i la millora del camí de Sa Guia, tot per un import de 630.000 euros.

Ambdós equips han coincidit a valorar l’illa de Formentera com una destinació de turisme esportiu òptim. El Govern s’ha compromès a donar suport a les grans cites i competicions que se celebren anualment, com la Mitja Marató, i d’altres que s’hi puguin sumar, apostant per la col·laboració amb patrocinadors privats i incidint en els esports que es practiquen fora de la temporada alta, “perquè l’esport pugui constituir un valuós recurs per a la desestacionalització”, ha comentat Bauzà. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt