Ara llegint
La Cooperativa del Camp de Formentera rebrà enguany 150.000 euros d’ajuda del Consell Insular

La Cooperativa del Camp de Formentera rebrà enguany 150.000 euros d’ajuda del Consell Insular

La Cooperativa del Camp de Formentera rebrà enguany 150.000 euros d'ajuda del Consell Insular

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan i el president de la Cooperativa del Camp, Marcos Ribas, han signat avui l’acció concertada entre la institució insular i la cooperativa. Aquesta conveni enguany s’incrementa de 130.000 euros que es varen aportar el 2022, a 150.000 euros, que s’aportaran aquest 2023.

El conseller de Medi Rural, Josep Marí i el gerent de la Cooperativa del Camp, Carlos Marí, també han assistit a la signatura. 

Aquest acord té com a finalitat donar continuïtat a les actuacions del programa públic de recuperació del sector agrícola i millorar l’entorn rural i del paisatge de Formentera.

Així mateix, té per objectiu contribuir a la reactivació de l’activitat agrícola a l’illa de Formentera, amb tots els avantatges econòmics, socials, culturals i ambientals que suposa. A aquest efecte, inclou prioritàriament les actuacions de recuperació i millora realitzades en les parcel·les cedides gratuïtament a través del cens de terres, així com els treballs de recuperació de la finca de Can Marroig-Can Ballet segons els respectius documents de cessió contemplats en la present acció concertada, i es fa extensiu a la totalitat de les actuacions efectuades per la Cooperativa, que tinguin com a finalitat la recuperació del sector agrícola i millora de l’entorn rural i del paisatge de l’illa de Formentera. 

És també objecte d’aquestes bases la prorroga de l’encàrrec de gestió de la finca de Can Marroig-Can Ballet per part del Consell Insular de Formentera a la Cooperativa del Camp de Formentera,

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt