Ara llegint
La Policia Local de Sant Antoni confisca 27 plantes de marihuana

La Policia Local de Sant Antoni confisca 27 plantes de marihuana

La Policia Local de Sant Antoni ha posat a disposició judicial a dos individus com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per cultivar marihuana al seu domicili.

L’habitatge, a la zona de Can Tomàs, tenia a l’interior 27 plantes amb testos de cànnabis, així com set pots de vidre amb diverses anotacions escrites, una bossa de plàstic i una altra de paper. A l’interior hi havia marihuana preparada per al seu consum o venda. En total, els agents van confiscar 1.800 grams de fulla verda de cànnabis sativa i 650 grams de cabdell sec d’aquesta droga.

Vehicles de la policia local en el moment de traslladar la droga consfiscada.

Divendres passat els agents estaven realitzant  una patrulla de prevenció per la zona de Can Tomàs, concretament a la urbanització de s’Olivera, quan van veure les portes d’un habitatge obertes, de manera que es van acostar a comprovar si s’estava cometent algun tipus d’il·lícit penal. Una vegada es van apropar, van observar una gran quantitat de plantes de cànnabis i, després d’identificar als inquilins, van descobrir tot el cultiu i els recipients per al seu consum o venda. Els detinguts van col·laborar en tot moment amb la Policia Local lliurant la droga de manera voluntària.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt