Ara llegint
Les cooperatives agrícoles de Sant Antoni i Santa Eulària rebran una ajuda per fer front a la inflació

Les cooperatives agrícoles de Sant Antoni i Santa Eulària rebran una ajuda per fer front a la inflació

El Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa, reunit avui en sessió ordinària, ha aprovat la concessió d’ajuda directa a les cooperatives agrícoles de Sant Antoni de Portmany i de Santa Eulària des Riu, als efectes de donar suport econòmic al sector primari, donada la situació actual d’increment dels preus dels materials d’entrada a causa de l’actual crisi inflacionista, que s’ha vist agreujada per la situació d’inestabilitat europea. El president Vicent Marí ha explicat que es tracta “d’un compromís que jo mateix vaig assolir amb la gent del camp, i té com a objectiu evitar que un gran nombre d’explotacions agràries hagin de cessar la seva activitat”.

En total es destinaran 400.000 euros, 200.000 euros a cada cooperativa, provinents de la incorporació de romanents de tresoreria que fou aprovada amb caràcter urgent en sessió plenària el passat mes de març per tal de pal·liar els efectes de la guerra a Ucraïna.

En propers dies es signarà el conveni amb les Cooperatives que certificarà aquest acord, en què s’habilitarà a ambdues entitats a emprar aquests sous per subvencionar la compra d’adobs i fertilitzants amb una quantitat màxima de 3.000 euros per a cada agricultor.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt