Ara llegint
Llum verda al projecte de reforma del passeig marítim del Port des Canar

Llum verda al projecte de reforma del passeig marítim del Port des Canar

El departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l’Intrusisme del Consell Insular d’Eivissa ha donat llum verda a l’expedient de reforma del Passeig marítim del Port des Canar impulsat per l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu.

La reforma consistirà en  realitzar un projecte de conversió en zona de vianants del passeig del port des Canar, que abasten una superfície aproximada de 3.411 m2.

En la documentació remesa, es descriu que les obres consistiran en una nova pavimentació, eliminació de barreres arquitectòniques, mobiliari urbà, vegetació i una nova barana que fa de límit entre el passeig i la mar. També es preveuen millores de l’enllumenat públic i de la xarxa d’evacuació d’aigües pluvials, el soterrament de xarxes de baixa tensió i telecomunicacions i el manteniment del clavegueram existent. El pressupost d’execució és de 833.388,17 euros.

El conseller Mariano Juan ha explicat que “accelerar els tràmits necessaris per a millorar aquesta zona i amb la Batlessa Carmen Ferrer, en particular”. Juan ha destacat que “realitzar aquesta obra és necessari després que el sector privat hagi realitzat importants inversions per augmentar la qualitat dels serveis que s’ofereixen als turistes d’aquesta zona”.

El Departament insular ha autoritzat el projecte pel que fa a les actuacions contemplades en la zona de servitud de protecció i de trànsit, sempre complint les prescripcions de Demarcació de Costes en les Illes Balears.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt