Ara llegint
Artà publica de nou el vocabulari relacionat amb l’art de la palma

Artà publica de nou el vocabulari relacionat amb l’art de la palma

Artà publica de nou el vocabulari relacionat amb l'art de la palma

L’Ajuntament de Capdepera ha reeditat el vocabulari de la llata, un pòster creat l’any 2005 coincidint amb la celebració de l’any de la llata, que va comptar amb un seguit d’activitats al voltant de l’obra de palma amb la voluntat de revitalitzar i analitzar el procés de producció d’aquesta activitat. Aquell any es celebraren unes jornades d’estudis locals a l’entorn d’aquesta pràctica, es va crear l’exposició permanent de la llata albergada dins la Casa del Governador del Castell, i es va elaborar l’auca i el vocabulari de la llata, entre d’altres.

Enguany, després de 19 anys de la primera edició del vocabulari, aprofitant que dins aquest mes de juny tendrà lloc la IV Setmana de l’Art de la Palma, s’ha reeditat aquest vocabulari amb la idea de repartir-lo aquesta setmana entre les entitats participants, establiments dedicats a la cistelleria, i entre els centres educatius del municipi.

El vocabulari consta d’un pòster a dues cares: a l’anvers hi ha dibuixat tot el procés de producció de la palma, peces i entorn, amb un numeret. Al revers hi ha les diferents definicions. Avui mateix el vocabulari de la llata ha arribat a les escoles del municipi.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt