Ara llegint
Artà recupera els pressupostos participatius amb un capítol de 200.000 euros

Artà recupera els pressupostos participatius amb un capítol de 200.000 euros

Artà ha arrencat el procés de pressupostos participatius d’enguany a Artà i a la Colònia de Sant Pere, pel qual es destinaran 200.000 euros del pressupost municipal de 2023 a l’execució de projectes que sorgeixin de la ciutadania. Serà la quarta edició després de que les dels anys 2020 i 2021 es suspenguessin.

Ha començat el procés amb la primera fase, de difusió de la iniciativa i de presentació de propostes per part de la ciutadania. Aquesta difusió es duu a terme mitjançant les reunions de barriada, que començaren la setmana passada a l’estació del trem amb els veïns de Na Pati i que arribarà al llarg del mes de maig a la resta de zones, i també amb els punts d’informació i votació (taules), que s’instal·len en els mercats d’Artà i de la Colònia.

Les propostes es poden presentar de forma presencial en aquestes taules, així com també a les oficines d’atenció ciutadana i a les biblioteques d’Artà i de la Colònia, i també en línia fins dia 3 de juny. Una vegada que es tenguin les propostes, se’n farà una valoració tècnica i econòmica per si són viables segons la normativa i es donaran a conèixer a la població.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt