Ara llegint
Cala Marçal, Cala sa Nau i s’Arenal compten aquest estiu amb bandera blava

Cala Marçal, Cala sa Nau i s’Arenal compten aquest estiu amb bandera blava

Cala Marçal, Cala sa Nau i s'Arenal compten aquest estiu amb bandera blava

Aquest matí s’han penjat a les banderes blaves que acrediten la qualitat i bon estat de les platges de Cala Marçal, Cala sa Nau i s’Arenal, a Portocolom. La bandera blava és un distintiu que atorga anualment la fundació europea d’Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i d’instal·lacions.

Han participat en la hissada de les banderes blaves, la batlessa, Catalina Soler, el tinent de batlessa, Jaume Monserrat, la regidora delegada de Portocolom, Melania Mesquida, el regidor de Turisme, Toni Peña, el president de l’Associació Hotelera de Portocolom, Joan Esteva i els responsables dels bars de platja.

Jaume Monserrat, responsable de Platges ha assenyalat que “el fet de tenir aquestes banderes acredita la qualitat i el bon funcionament d’aquestes zones i que el funcionament dels seus serveis és el correcte”. Així mateix “Monserrat ha assenyalat que l’Ajuntament seguirà treballant per mantenir aquestes tres banderes i poder aconseguir-ne més l’any vinent”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt