Ara llegint
Deixalles Manacor inaugura un nou espai d’autoreparació de mobles, roba, electrodomèstics i bicicletes

Deixalles Manacor inaugura un nou espai d’autoreparació de mobles, roba, electrodomèstics i bicicletes

Deixalles Manacor inaugura un nou espai d'autoreparació de mobles, roba, electrodomèstics i bicicletes

Deixalles Manacor ha inaugurat avui el seu nou Espai d’autoreparació, que coincideix amb el primer taller formatiu d’autoreparació de mobles. Compta amb quatre tallers: mobles, costura, electrodomèstics i bicicletes. Durant els tres següents mesos es duran a terme tallers formatius de cada un dels grups amb l’objectiu que totes les persones interessades puguin aprendre a reparar els seus objectes.

La creació d’un Espai d’autoreparació a Deixalles Manacor és una activitat promoguda per la Fundació Deixalles i subvencionada per la Conselleria de Medi Ambient i Territori. L’objectiu principal és crear un espai on la ciutadania pugui reparar els seus objectes, d’aquesta manera es podrà allargar la vida útil dels materials i es contribuirà a disminuir la generació de residus.  

El primer taller formatiu d’avui ha estat impartit per na Catalina Lliteras, monitora del taller d’upcycling de mobles. La durada del taller ha estat de dues hores, a les quals s’han explicat diferents tècniques com per exemple el decoupage, que consisteix en un composició de retalls de paper aferrats al moble mitjançant un vernís especial per aquesta tècnica. També, s’han utilitzat pintures de guix de diferents colors. Els participants han practicat tot l’après durant el taller i s’han pogut portar els resultats a casa. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt