Ara llegint
Andratx crea una nova unitat de la Policia Local dedicada al medi ambient

Andratx crea una nova unitat de la Policia Local dedicada al medi ambient

Andratx crea una nova unitat de la Policia Local dedicada al medi ambient

Dos agents de la Policia Local d’Andratx han passat a formar part de la nova Unitat d’Activitats i Medi Ambient de l’Ajuntament d’aquesta localitat. L’objectiu principal d’aquesta unitat és millorar i vetllar per la convivència ciutadana i la protecció del medi ambient mitjançant el control de compliment de les ordenances municipals, legislació d’activitats entre altres qüestions relacionades, segons han detallat fonts municipals.

Pel que fa a l’àrea de medi ambient, les funcions a desenvolupar seran totes aquelles relacionades amb la protecció del medi ambient, tinença d’animals, control de mercats i ocupació de la via pública, així com el control d’abocadors il·legals i el control de recollida d’excrements en la vía pública.

Fent referència a Activitats, es duran a terme tasques de control de contaminació acústica, control d’aforaments i control del compliment de les ordenances municipals.

Els dos agents de Policia Local especialitzats en Medi Ambient i activitats estan cursant el curs oficial de pilot de Dron per poder utilitzar aquesta eina per ajudar a combatre incendis, prevenir incidents, detectar abocaments il·legals o controlar grans concentracions de masses entre d’altres activitats.

Tal com es va anunciar, un cop cobert el cos de la Policia Local d’Andratx, la següent passa era diversificar i reestructurar el servei en diferents àrees per poder atendre millor cadascuna de les necessitats que puguin sorgir.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt