Ara llegint
Desallotgen tretze grups del CEIP s’Alzinar de Capdepera per un moviment de terres

Desallotgen tretze grups del CEIP s’Alzinar de Capdepera per un moviment de terres

Tretze grups d’infantil i primària, que suposen un total de 241 alumnes, han quedat sense el seu edifici escolar habitual en detectar-se un moviment de terres que afecta considerablement l’estructura del bloc B del CEIP S’Alzinar de Capdepera.

Aquest bloc ja havia presentat algunes esquerdes l’any passat i se n’ha estat fent un seguiment per part de l’arquitecte municipal. Fins ara no hi havia afectació de l’estructura i per això s’ha pogut utilitzar per a desenvolupar l’activitat lectiva habitual.

Emperò les precipitacions produïdes els darrers dies han empitjorat la situació fins al punt de provocar moviments de terra que han afectat l’edifici, per la qual cosa s’ha decidit desallotjar-lo per tal d’evitar qualsevol perill tant per a l’alumnat com per al professorat.

Avui mateix s’ha comunicat a les famílies dels alumnes que fan classes al bloc B que demà no duguin els seus fills a l’escola.

“Des del primer moment Conselleria d’Educació, Ajuntament de Capdepera i escola han fet feina conjuntament per poder trobar la millor solució per a tothom”, segons han explicat. La Conselleria s’ha compromès a instal·lar modulars per atendre els alumnes i mentre aquestes aules no s’instal·len una part dels infants es reallotjarà al mateix centre i l’altra en dependències municipals i educatives.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt