Ara llegint
El ball de la Mulassa enceta les festes de Sant Jaume de Manacor

El ball de la Mulassa enceta les festes de Sant Jaume de Manacor

El ball de la Mulassa enceta les festes de Sant Jaume de Manacor

Manacor va vibrar ahir horabaixa amb la Crida de Sant Jaume i el ball de la Mulassa, en un acte multitudinari que va tenir lloc a la plaça del Convent, davant La Sala. El president del Patronat de Sant Antoni, Antoni Gomila Grimalt, va ser l’encarregat de fer la Crida de Sant Jaume, l’acte que dona el tret de sortida a les festes del patró de Manacor.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, va convidar els manacorins a fer i viure la festa. Ho va fer acompanyat d’Antoni Gomila Grimalt; del delegat de Festes, Mateu Marcé; del president de l’Obreria de Sant Jaume, Joan Sansó; del rector de Manacor, Antoni Amorós; del cavaller major d’enguany, Vicente López; del cavaller major de l’any passat, Jaume Joan; i del president honorífic del CE Manacor, Miquel Estrany. Enguany, per primera vegada, es va traslladar l’estendard de Sant Jaume des del carrer Menéndez Pelayo fins a l’Ajuntament, on va lluir al balcó de la Sala durant tot l’acte de la Crida. 

L’amollada d’un coet va donar el tret de sortida al ball de la Mulassa, que va sortir de l’Ajuntament vell amb els deu mulassers i mulasseres i el cap dels mulassers, a ballar al ritme dels músics que varen animar el cercavila més esperat.

Les festes de Sant Jaume de Manacor varen arrancar ahir i s’allargaran fins el 25 de juliol, dia de Sant Jaume. Els actes programats s’estendran al llarg d’aquestes dues setmanes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt