Ara llegint
El projecte Felanitx-Joves Qualificats 2022 ha permès la contractació de 5 joves durant un any

El projecte Felanitx-Joves Qualificats 2022 ha permès la contractació de 5 joves durant un any

El projecte Felanitx-Joves Qualificats 2022 ha permès la contractació de 5 joves durant un any

El 13 d’octubre va acabar el projecte Felanitx- Joves Qualificats 2022, emmarcat dins la convocatòria del SOIB JOVE: QUALIFICATS – ENTITATS LOCALS 2022. El projecte ha permès la contractació, durant dotze mesos, de 5 joves, amb les següents titulacions universitàries i tasques desenvolupades:

– Una persona graduada en magisteri d’educació primària (menció educació física) al departament de Joventut. Organitzant activitats i esdeveniments pels infants i joves del municipi.

– Dues persones, una graduada en ADE i l’altre en Economia, als departaments de secretaria i intervenció, respectivament. Duent a terme tasques de redacció d’informes i control d’expedients, entre d’altres, dels corresponents departaments.

– Una persona graduada en història ubicada a la Biblioteca de Felanitx i Portocolom. Executant tasques de tècnic en biblioteca, préstec i devolució de llibres, entre d’altres.

– Una persona graduada en història ubicada a l’arxiu municipal, fent tasques de digitalització i organització de l’arxiu, entre d’altres.

El projecte, amb un pressupost de 169.593,00 euros, dels quals el SOIB en subvenciona 165.491 € i l’Ajuntament n’aporta 4.102,00 euros, ha estat promogut pel SOIB i compta amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 i la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

La batlessa, Catalina Soler i el regidor de Treball, Toni Peña, han donat les gràcies per la feina feta i per la dedicació i motivació diària que han mostrat al llarg de l’any. Aquesta nova oportunitat els ha permès adquirir noves competències i una primera experiència professional i d’aquesta manera s’obri camí al seu futur professional qualificat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt