Ara llegint
“Els fariners de La Salle”, carrossa guanyadora a la desfilada de les Festes de Primavera de Manacor

“Els fariners de La Salle”, carrossa guanyadora a la desfilada de les Festes de Primavera de Manacor

"Els fariners de La Salle", carrossa guanyadora a la desfilada de les Festes de Primavera de Manacor

Un total de 1.007 persones han participat de la desfilada de comparses i carrosses de les Fires i Festes de Primavera 2023 a Manacor. El Col·legi La Salle ha estat el guanyador en la categoria de carrosses, amb Els fariners de La Salle. En la categoria de comparses, el primer premi ha estat per a L’extinció de les abelles del CEIP Sa Torre. El batle de Manacor, Miquel Oliver, i el delegat de Festes, Artur Aguiló, han entregat els premis, dotats amb 500 euros. 

La desfilada ha comptat amb la participació de la Banda de Música de Manacor, els Gegants de l’Associació Cultural de Sant Domingo, la Banda de Tambors i Cornetes de La Salle, els Caparrots de La Salle, Neorural, Manafoc i la batucada Mostela. 

El medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic han estat molt presents en aquesta edició, amb la comparsa del CEIP Sa Torre dedicada a L’extinció de les abelles, i la comparsa del CEIP Jaume Vidal, amb la comparsa dedicada a Les estacions i el canvi climàtic.

El CP Es Canyar i el CEI Sa Graduada han titulat la seva comparsa 1,2,3…capfico!, reivindicant una piscina pública. El CEIP Molí d’en Xema ha dedicat una comparsa i una carrossa al Molí dels Indis i La tribu del Molí. El Col·legi Sant Francesc d’Assís ha dedicat la seva carrossa i comparsa al món de SuperMarioBros. El Col·legi La Puresa ha dedicat la carrossa i comparsa a l’univers de ficció d’Stumble Guys

Tots els participants han estat obsequiats amb una cistella de producte local. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt