Ara llegint
Felanitx posa en marxa un nou servei de menjar a domicili

Felanitx posa en marxa un nou servei de menjar a domicili

Felanitx posa en marxa un nou servei de menjar a domicili

Aquest dilluns s’ha posat en marxa el nou servei de menjar a domicili per a persones majors, vulnerables i dependents residents al municipi. Un servei que ha presentat l’Ajuntament de Felanitx, a través de l’àrea de Serveis Socials.

Per accedir a aquest servei s’ha de ser resident a Felanitx, tenir 65 anys o més, tenir una discapacitat, reconeguda per l’administració competent, igual o superior al 33% per raó de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials. També es poden beneficiar persones menors de 18 anys en situació de desatenció, membres de nuclis familiars amb menors amb situació de vulnerabilitat social o famílies en risc social, i víctimes de violència masclista.

La regidora de serveis socials, Catalina Soler ha donat les gràcies al departament de l’àrea de serveis socials que conjuntament amb els responsables polítics ha posat en funcionament aquest servei que ja es pot sol·licitar. Soler ha explicat que «amb un preu de 8,03 € els interessats poden triar quins dies de la setmana volen emprar el servei, el menjar l’elaborarà l’empresa Aproscom i es dóna a tot el municipi incloent els llogarets, és un servei municipal»

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha declarat que “poder tenir el menjar a domicili amb una dieta equilibrada, producte zero de ca nostra pot aportar molta qualitat de vida en aquestes persones majors o que tenen algun tipus de dependència”.

El servei funcionarà de dilluns a diumenge. El repartiment de menús es realitzarà als domicilis dels usuaris, fent entrega entre les 12h i les 14h. S’oferiran dietes adaptades a les necessitats alimentàries per diabètics, sense sal, celíacs o amb algun tipus de restricció. Per fer la sol·licitud vos podeu dirigir a Serveis Socials aportant fotocòpia del DNI, autorització de l’ús de dades personals i pertànyer al col·lectiu a qui va dirigit el menjar a domicili.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt