Ara llegint
Felanitx presenta el repartiment d’àrees municipals

Felanitx presenta el repartiment d’àrees municipals

Felanitx presenta el repartiment d'àrees municipals

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler ha presentat avui la distribució d’àrees del nou equip de govern. El fins ara batle, Jaume Monserrat Vaquer, tindrà les àrees de desenvolupament urbà, obra pública, habitatge, planejament, gestió, execució i disciplina urbanística, catàleg de camins, activitats, parcs i jardins, ciutat saludable, platges, cementeri. Monserrat ostentarà el primer tinent de batlessa.

Toni Peña Albons s’encarregarà de recursos humans, oficina d’atenció a la ciutadania, govern participatiu, projectes europeus, innovació i noves tecnologies, treball, hisenda,
contractació i turisme. Peña és a més el segon tinent de batlessa.

Sebastià Adrover Palmer continua amb la gestió de seguretat ciutadana, Policia, protecció civil, la nova regidoria de s’Horta i tercer tinent de batlessa.

Bartomeu Nadal Nicolau gestionarà la brigada municipal, camins, espais públics, edificis municipals, enllumenat, agricultura, dinamització de nuclis rurals, circulació,
mobilitat. Quart tinent de batlessa.

Enrique Garzón Jiménez durà les àrees d’esports, instal·lacions esportives, aigua,
clavegueram i és el cinquè tinent de batlessa.

Marta Cano Roig s’encarregarà de les àrees de festes, cultura, tradicions, patrimoni, biblioteques, arxiu, igualtat (àrea de la dona, mediació cultural, gènere i orientació sexual).

Marina Obrador Obrador tindrà educació en valors i joves promeses, política
lingüística, conservatori, àrea social (infància, adolescència, gent gran), joventut, qualitat de vida i família.

Rafel Rubio Ferrer continua amb les àrees de comerç i emprenedoria, indústria, fires i mercats, mercat municipal.

Melania Mesquida Tran gestionarà la regidoria de Portocolom i benestar animal.

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler ha dit durant la presentació que «duré la batlia com a govern obert fent feina per totes les àrees i tots els partits polítics. Tal com em vaig comprometre gestionaré medi ambient fins que implementem la recollida porta a porta i la deixalleria a Portocolom». Soler ha afegit «és un equip de feina amb veterania combinat amb un equip nou. L’oposició no ens ha donat els 100 dies de gràcia, però intent que es doni una mica de rodatge. Reubicarem departaments per una millor gestió perquè l’experiència d’aquests dos anys ens ha demostrat que s’han de fer canvis».

Soler ha destacat que continuarà escoltant als ciutadans i donarà resposta a les necessitats que hi ha al municipi, marcant-se com a objectius aconseguir un municipi més net, segur i amb les infraestructures que li falten com l’Auditori, un local nou a Son Valls, canviar la gesta al camp de futbol de s’Horta, fer vestuaris al camp de futbol Es Torrentó – Mariona Caldentey o cobrir instal·lacions esportives.

Les sessions plenàries se celebraran cada segon dilluns de mes a les 18h per tenir en compte la conciliació familiar, quan fins ara es feien a les 20h. Les juntes de portaveus seran el darrer dimarts de cada mes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt