Ara llegint
Felanitx renova la plaça de s’Arraval i crea un espai verd al carrer de s’Aigo

Felanitx renova la plaça de s’Arraval i crea un espai verd al carrer de s’Aigo

L’Ajuntament de Felanitx ha començat aquesta setmana les obres de reurbanització i millora de la plaça de s’Arraval, on s’hi inclou el condicionament del solar del carrer de s’Aigo. El termini d’execució de les obres és de tres mesos i compta amb un pressupost d’aproximadament 218.000 euros (IVA inclòs)

Els treballs a executar per l’empresa Vitrac Obra Pública, S.L. consisteixen a canviar la xarxa d’aigua i clavegueram de tota la zona. Es renovarà l’espai urbà conservant els elements patrimonials, millorant l’accessibilitat a la plaça i recuperant espai pels vianants. Es preveu una renovació de mobiliari urbà incorporant nous arbres. Al solar del carrer de s’Aigo es crearà un espai verd.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha manifestat «les obres són una molèstia pels veïns, però això permetrà reconvertir aquesta plaça en un espai per persones i no tant per vehicles. Es donarà certa visibilitat als elements patrimonials existents que ara queden amagats pels vehicles que hi aparquen». Monserrat ha afegit que «sabem que hi ha el problema de l’aparcament, però recordam que poden fer ús de l’aparcament dels baixos del mercat»

Des de l’Ajuntament s’ha decidit iniciar l’obra per s’Arraval per estalviar en enderrocs, ja que el que surti de la plaça s’utilitzarà per emplenar el forat del carrer de s’Aigo.
Si s’hagués fet a la inversa, s’hauria d’haver invertit en material per emplenar el buit, incrementant la despesa de l’obra. Amb la remodelació de la plaça es recuperarà així un espai pels ciutadans que podran tornar a gaudir d’una plaça renovada més al poble.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt