Ara llegint
Felanitx s’adhereix a la campanya de RANA per prevenir l’abús sexual infantil

Felanitx s’adhereix a la campanya de RANA per prevenir l’abús sexual infantil

L’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de serveis socials s’ha adherit a la campanya «Que un problema estigui ocult, no significa que no existeixi» que ha posat en marxa la Fundació RANA i que té com a objectiu prevenir l’abús sexual en nins, nines i adolescents a les Balears.

La campanya que es perllongarà fins dia 12 de desembre pretén llençar un missatge de sensibilització entre la població i tenir presència a diferents edificis d’importància a Felanitx com són els centres de salut de Felanitx i Portocolom, Policia Local, Poliesportiu Guillem Timoner, Estació Enològica a més dels centres educatius de primària i secundària del municipi.

La regidora de serveis socials Catalina Soler ha dit «conscienciar i sensibilitzar a la població que aquestes conductes d’abús existeixen a la nostra societat és molt important. Qualsevol contacte físic a una persona menor amb violència o intimidació sense consentiment, o observar conductes d’actituds sexuals de persones adultes cap a menors són situacions que no són gens agradables, però que es produeixen. Fent aquestes campanyes on es convida a contar-ho i a actuar intentam caminar cap a una societat més sana».

La Fundació RANA és una entitat que fa feina en la prevenció i tractament a víctimes d’abusos sexuals en la infància. El 12% dels estudiants de la UIB ha reconegut haver estat víctima abans dels 18 anys. A Espanya es calcula que el 22% de les nines i el 15% dels nins el podrien patir mentre a Europa 1 de cada 5 menors ha patit algun tipus de violència sexual.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt