Ara llegint
La tiradora Àngels Fiol Bonnín, rebuda a l’Ajuntament de Felanitx

La tiradora Àngels Fiol Bonnín, rebuda a l’Ajuntament de Felanitx

La batlessa de Felanitx, Catalina Soler ha rebut a l’Ajuntament de Felanitx a l’esportista felanitxera, Àngels Fiol Bonnín que recentment s’ha proclamat campiona al Match Ibérico en la modalitat de tir olímpic carabina 3×20.

Aquest 2023 també es va fer amb la medalla de bronze a la Copa del Rei i de la Reina a principi d’any. L’esportista, Àngels Fiol, ha explicat que “és un orgull perquè a la meva família aquest esport està arrelat. Veure que entrenes, que vas a competicions i guanyes és reconfortant. Que l’Ajuntament reconegui la feina dels esportistes és una manera també d’animar i reconèixer l’esforç que es fa. Jo me’n record del meu padrí que allà on sigui gaudirà dels meus èxits que també són seus”.

Per part seva la batlessa de Felanitx, Catalina Soler ha declarat que “sempre és un orgull felanitxer tenir persones que duen el nom de Felanitx arreu. N’Àngels ha participat en moltes competicions i ha estat en la majoria d’elles guanyadora. Des de l’Ajuntament li hem reconegut la seva vàlua com a esportista i li hem regalat una litografia de n’Andreu Maimó i una bandera de Felanitx perquè la passegi. Li donam l’enhorabona, és dona, valenta, intel·ligent. Es dedica com a hobby al tir, esport que la reconforta, l’encoratgem a què continuï així”.

Àngels Fiol ha estat acompanyada de la seva família i rebuda també pels regidors Toni Peña, Jaume Monserrat i Marina Obrador.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt