Ara llegint
L’Ajuntament de Calvià dona suport a l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple

L’Ajuntament de Calvià dona suport a l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple

L'Ajuntament de Calvià dona suport a l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple

L’Ajuntament de Calvià se solidaritza amb l’Associació Balear de l’Esclerosi Múltiple (ABDEM), que ha instal·lat una taula informativa a la porta de l’edifici consistorial per vendre estris per a la platja i material de marxandatge.

La campanya Mulla’t té com a objectiu visibilitzar aquesta malaltia degenerativa, per a això enguany s’ha instal·lat un lloc per a augmentar el finançament a Calvià de l’entitat. En total s’ha aconseguit col·lectar 424 € entre el personal de l’Ajuntament calvianer. Amb la recaptació obtinguda s’ajudarà a millorar els serveis de les persones amb esclerosi múltiple i els seus familiars.

El batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, ha donat suport a la campanya Mulla’t, com també ho han fet altres membres del govern com la primera tinenta de batle, Esperanza Catalá; el regidor de Participació i Cultura, Simón Fuentes; la regidora de Serveis Socials, Juana María Prats; i la regidora de 3a Edat, Loli Godoy.

Aquesta col·laboració té el suport a més a més de les tècniques d’Intervenció Social. Una voluntària de l’entitat ABDEM i una persona amb esclerosi múltiple han informat de la tasca que es duu a terme i han captat recursos per a l’Associació amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i l’atenció de les persones afectades amb aquesta malaltia.

Entre el material disponible, s’han posat a la venda gorres, tovalloles, davantals o les samarretes de màniga curta amb dibuix de dues gotes d’aigua contentes que identifiquen la campanya.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt