Ara llegint
Les portasses de l’Hospici de Felanitx seran un espai cultural en algunes setmanes

Les portasses de l’Hospici de Felanitx seran un espai cultural en algunes setmanes

Les portasses de l'Hospici de Felanitx seran un espai cultural en algunes setmanes

L’equip de govern de l’Ajuntament de Felanitx ha visitat les obres de l’edifici conegut com les portasses de l’Hospici, que estaran enllestides en poc més d’un mes. Les instal·lacions, situades al carrer Sant Alfons, que han estat magatzem de l’Hospici s’ha reconvertit en un edifici multifuncional. L’ús de l’edifici serà polivalent, la planta baixa disposa d’un espai ample d’aproximadament 155 metres quadrats i tres sales d’uns 30 metres quadrats. A la part superior hi ha unes oficines d’uns 80 metres quadrats. Els dos espais són independents i tenen la seva pròpia entrada separada.

El batle, Jaume Monserrat ha insistit que “Felanitx necessita espais on poder fer activitats lúdiques i socials. Aquesta és una primera passa de la voluntat de l’Ajuntament de crear espais. Donarem servei a les diferents associacions i entitats del municipi amb la cessió d’aquesta gran sala. Aquest espai el podrem inaugurar en unes quatre o sis setmanes més o manco”.

La finalitat de la reforma d’aquesta instal·lació és poder donar sortida a la gran demanda d’espais municipals.

Un altre dels objectius per part de l’equip de govern municipal és poder transformar, al llarg termini, el barri de Sa Torre creant una falca pública on s’inclogui la Fundació Cosme Bauçà, la plaça de sa Sínia i l’Hospici. En la reforma s’han conservat la majoria dels elements existents com l’aljub, columnes de marès, taulons de fusta i murs de pedra. El pressupost de l’obra és de 379.324 euros.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt