Ara llegint
Manacor analitzarà durant tres mesos la qualitat del seu aire

Manacor analitzarà durant tres mesos la qualitat del seu aire

Manacor analitzarà durant tres mesos la qualitat del seu aire

L’Ajuntament de Manacor, amb la col·laboració del servei de Canvi Climàtic i Atmosfera de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears, estudia la qualitat de l’aire en una via transitada com és l’Avinguda del Tren, a una zona cèntrica de les avingudes, on a més s’hi troba ubicat un centre educatiu, l’estació de tren i un centre comercial.

L’objectiu d’aquestes anàlisis és poder disposar del màxim de dades que permetran, una vegada conclosa la campanya, fer-ne un balanç detallat i prendre les decisions pertinents.

El laboratori mòbil instal·lat es troba aparcat al costat del CEIPIEEM Simó Ballester. Mesurarà diversos indicadors de la qualitat de l’aire de la zona durant tres mesos, i té capacitat per a analitzar en continu diferents contaminants com òxids de nitrogen, diòxid de sofre, ozó, monòxid de carboni, benzè i obtenir dades meteorològiques.

Ja a l’any 2010 es va dur a terme una campanya d’anàlisi de la qualitat de l’aire a aquesta mateixa zona,  pel que amb les dades que s’obtinguin amb la monitorització d’enguany es podran comparar les dades obtingudes durant els dos períodes. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt