Ara llegint
Manacor s’equipa amb cinc vehicles més elèctrics

Manacor s’equipa amb cinc vehicles més elèctrics

L’Ajuntament de Manacor ha adquirit cinc vehicles elèctrics gràcies a la convocatòria de subvencions del Consell de Mallorca per dur a terme actuacions d’inversió de competència municipal. Es tracta de tres vehicles tipus turisme 100% elèctrics, dos destinats al departament d’Urbanisme i un destinat a inspecció de Serveis Generals; dues furgonetes 100% elèctriques destinades al departament de Serveis Generals i al departament d’Esports.

L’empresa Plataforma Comercial de Retail SA ja ha servit els tres primers (pels departaments d’Urbanisme i Serveis Generals), marca Peugeot 206. Els vehicles són tipus M1, 100% elèctrics, destinats al departament d’Urbanisme i al departament de Serveis Generals de l’Ajuntament de Manacor. Els dos primers seran utilitzats pels zeladors municipals per la vigilància i control d’obres, i el tercer vehicle serà utilitzat per les inspectores pel control de la gestió indirecta del manteniment de parcs i jardins i dels residus sòlids urbans (art 25.2.b Llei 7/1985 de Bases de Règim Local).

La crisi de subministraments i la limitació de la producció mundial en el sector automobilístic han provocat complicacions a l’hora de fer entrega dels vehicles, pel que encara queda pendent l’entrega de les furgonetes, una de les quals es destinarà al departament d’Esports.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt