Ara llegint
Daniel Troya guanya el XX Concurs de cartells dels Cossiers de Manacor

Daniel Troya guanya el XX Concurs de cartells dels Cossiers de Manacor

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha lliurat el premi al guanyador del XX Concurs de cartells dels Cossiers de Manacor, Daniel Troya. El guardó té una quantia de 400 euros per al primer classificat en el concurs. El delegat delegat de Política lingüística, Sebastià Llodrà i els membres de la Comissió Permanent de l’Escola de Mallorquí, Antònia Llodrà i Sebastiana Mascaró, han lliurat els premis dotats amb 50 euros als dos finalistes del concurs, Miquel Veny i Lucía Díaz. Els tres concursants premiats són alumnes de l’IES Mossèn Alcover.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha donat les gràcies als guanyadors i a tots el joves que han participat al concurs «per fer poble, i perquè participar en un concurs per difondre els Cossiers de Manacor és estimar Manacor i tot allò que ens defineix i ens fa ser qui som».

L’acte d’entrega dels premis del XX concurs de Cartells dels Cossiers de Manacor ha tengut lloc a l’Escola Municipal de Mallorquí. A l’acte hi han assistit familiars i amics dels premiats i membres de l’equip docent i l’equip directiu de l’IES Mossèn Alcover.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt