Ara llegint
Un 7% del que acaba a la bossa de rebuig és paper i cartó

Un 7% del que acaba a la bossa de rebuig és paper i cartó

Les dades d’entrada al servei públic, aportades per la concessionària del Consell de Mallorca, mostren que l’any 2021 el total de tones de paper i cartó per reciclar foren de 30.145,91, això suposa un 15,97 % més que l’any anterior (25.995,21 tones), any d’inici de la pandèmia de la covid-19. D’aquesta forma es recuperen xifres similars a la prepandèmia, però encara per sota de les  33.398,09 tones del 2019.  

Aurora Ribot, vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, destaca que «la gestió de la recollida selectiva de paper i cartó parla de la consolidació del cicle sostenible del paper i l’esforç en la millora contínua que fa la ciutadania de l’illa. Amb tot, però al voltant d’un 7% del que acaba a la bossa de rebuig és  paper i cartó, per tant, encara tenim marge de millora».

Per la seva banda, Juan Carrasco, director insular de Residus, ha destacat que «sempre que sigui possible hem d’evitar l’ús del paper, per exemple utilitzant documents en format digital, compartint informació en comptes d’imprimir còpies. També és molt important utilitzar de forma preferent, i si és possible, paper reciclat».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt