Ara llegint
Una educadora ambiental assessora els usuaris de la nova deixalleria de Felanitx

Una educadora ambiental assessora els usuaris de la nova deixalleria de Felanitx

L’Ajuntament de Felanitx ha contractat pels mesos d’estiu una educadora a la Deixalleria per ajudar i donar suport als treballadors perquè la gent empri correctament els contenidors de reciclatge existents.

L’Ajuntament de Felanitx ha volgut recordar avui que les empreses no estan autoritzades a dur-hi material, sinó que la Deixalleria és per a ús dels residents. Els treballadors que durant l’estiu tindran el suport d’un educador s’encarreguen d’informar els ciutadans que acudeixen a les instal·lacions d’on han de dipositar cada element que duen.

La regidora de Medi Ambient, Catalina Soler, ha demanat als ciutadans «que escoltin les indicacions de les persones que fan feina a la Deixalleria. Ens trobam que els usuaris arriben i descarreguen sense tenir esment. Un residu mesclat és pitjor que no reciclar, perquè es mescla i et sancionen quan ho recullen. El que hem fet és donar un suport a la Deixalleria per educar a la gent que ve a reciclar per sabre on han de deixar cada cosa», ha assenyalat.

Aquesta educació ambiental es du a terme a altres municipis com Llucmajor o Santa Margalida.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt