Ara llegint
Uns 50 alumnes participen a una jornada de neteja a la platja de s’Arenal de Portocolom

Uns 50 alumnes participen a una jornada de neteja a la platja de s’Arenal de Portocolom

Uns 50 alumnes participen a una jornada de neteja a la platja de s'Arenal de Portocolom

Una cinquantena d’alumnes de la Cooperativa Sant Alfons-Es Lledoner ha participat avui a una jornada de neteja de la costa a la platja de s’Arenal de Portocolom i voltants, un projecte de Coca-Cola anomenat Mares Circulares per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient.

L’Ajuntament de Felanitx col·labora amb aquesta iniciativa amb l’objectiu de sensibilitzar als més joves i que prenguin consciència que la retirada de residus és una manera de respectar el medi ambient. Des de l’any 2018 s’han realitzat 10 accions a Felanitx amb la participació d’un total de 669 persones i la retirada de 128,18 kg de residus, envasos lleugers, plàstics i gomes, vidre entre d’altres.

La regidora de medi ambient, Catalina Soler ha dit «la feina que feis els alumnes avui és molt important, ja que col·laborau a mantenir el nostre entorn net, però a classe els vostres professors i professores també vos ensenyen cada dia la importància del reciclatge i de no deixar residus on no toca”. Per part seva el batle de Felanitx, Jaume Monserrat s’ha adreçat també als alumnes, “si amb això apreneu a què quan aneu a un altre lloc i veis brutor on no toca ser, l’agafau i la vos enduis a tirar on toca, la societat ha guanyat perquè heu pres consciència que hem de mantenir el nostre entorn net»

A més, el pròxim cap de setmana, diumenge dia 11 al mercat municipal de Felanitx, entre les 9h i les 13h, l’Ajuntament de Felanitx donarà a conèixer alguns consells sobre com reduir i separar els residus correctament. També es duran a terme diferents jocs d’educació ambiental perquè els més petits puguin aprendre mentre s’ho passen bé. És una activitat per celebrar i conscienciar la ciutadania que el reciclatge és l’única manera de reduir residus en el nostre entorn i que coincideix amb la setmana que se celebra el dia mundial del medi ambient.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt