Ara llegint
Virginia Torrecilla dona nom des d’avui al poliesportiu de Son Servera

Virginia Torrecilla dona nom des d’avui al poliesportiu de Son Servera

El poliesportiu municipal d’Es Pinaró de Son Servera ja és oficialment el poliesportiu Virginia Torrecilla. Aquest dijous s’ha duit a terme la presentació d’aquesta nova nomenclatura amb la presència de la futbolista local més internacional.

Després que el ple del mes de setembre aprovés per unanimitat la proposta, aquesta ara ja és una realitat. “Un homenatge merescut a la trajectòria professional de l’esportista i un reconeixement per ser referent per a moltes dones gràcies al seu talent i a la seva força de voluntat i lluita incansable”, segons han destacat des de l’Ajuntament.

Durant l’acte de canvi de nom, al qual hi ha assistit la batlessa de Son Servera, Natalia Troya i altres membres de la corporació municipal, Virginia Torrecilla ha agraït el reconeixement que suposa posar nom al poliesportiu del seu municipi, a on va créixer i iniciar la seva trajectòria esportiva. 

“Son Servera i Mallorca estan d’enhorabona perquè una altra infraestructura esportiva duu el nom d’una dona, d’una mallorquina que és exemple de superació i de lluita, no sols en l’esport i en termes d’igualtat, sinó també en la manera d’afrontar una malalatia” ha expressat la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha desitjat a Torrecilla una ràpida recuperació. “Tenim tots moltes ganes de tornar-te veure a la competició” ha dit.

Cladera ha recordat la importància dels valors que fomenta l’esport i destacat el progrés social que implica tenir dones mallorquines com a grans referents esportius per als més joves, en aquest cas el futbol femení.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt