Ara llegint
Cala’n Porter culmina les obres sufragades amb el fons rebuts per la fallida de Thomas Cook

Cala’n Porter culmina les obres sufragades amb el fons rebuts per la fallida de Thomas Cook

Aquesta setmana s’han donat per concloses les obres de rehabilitació de l’Avinguda Central de Cala’n Porter, una iniciativa subvencionada a través dels Fons rebuts al Consell Insular per la fallida de Thomas Cook i que ha estat gestionada i executada per l’Ajuntament d’Alaior.

Les obres han consistit en la rehabilitació del ferm de tota la via, un total de 2 quilòmetres i el repintat de totes les marques viàries ja existents. Es tracta d’una obra molt sol·licitada pel veïnat de Cala’n Porter i afavorirà a la seguretat viària del carrer principal d’aquesta urbanització, segons han destacat les autoritats.

El Govern Balear va signar un conveni amb el Govern Central a través del qual es van invertir 8 milions d’euros per a desenvolupar projectes de millora a les zones turístiques de Balears afectades per la fallida de Thomas Cook. D’aquest import total, Menorca va rebre 1,4 milions d’euros gestionats pel Consell Insular de Menorca.

Gràcies a l’arribada d’aquest fons, el conseller d’Economia i Territori, Miquel Company, i la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, van signar amb els diferents ajuntaments un conveni per portar a terme l’execució d’algunes de les obres del Pla de Modernització d’Urbanitzacions Turístiques elaborat per la institució insular.

Una vegada identificats els projectes més necessaris i rebuts el fons del Govern Balear, es va consensuar amb els diferents ajuntaments a portar a terme les següents accions:

Alaior: millora de l’asfalt del ferm de l’entrada a Cala’n Porter. Cost: 108.500 €
Es Castell: millora de les voreres de la urbanització de Sol del Este. Cost: 78.000 €
Ciutadella: reordenació i millora de l’aparcament de Serpentona. Cost: 226.000 €
Ferreries: millora de la vorera d’accés a Cala Galdana per tal que els autobusos puguin accedir millor a les aturades establertes. Cost: 20.587 €
Maó: millora de la zona turística de Es Canutells. Cost: 47.066 €
Es Mercadal: millora en el sanejament de Port d’Addaia. Cost: 82.000 €
Es Migjorn Gran: millora del ferm de la Carretera ME-18 que va de Es Migjorn Gran a Sant Tomás. Cost: 358.000 €
Sant Lluís: millora del ferm de les carreteres d’accés a Binibèquer Vell, i a Binisafua Rotter. Cost: 181.000 € i 170.000 €, respectivament.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt