Ara llegint
El Consell de Menorca destina 10 mil euros a la millora de la comercialització del producte artesà autòcton

El Consell de Menorca destina 10 mil euros a la millora de la comercialització del producte artesà autòcton

El Consell de Menorca destina 68.000 euros en ajudes als esportistes menorquins

El Consell Insular de Menorca ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca (ARTEME) per a donar suport a les actuacions de promoció, comercialització i formació dels seus associats amb la finalitat de fomentar, difondre i millorar la comercialització del producte artesà autòcton. 

L’import concedit aquest 2024 a ARTEME augmenta 2.000 euros respecte de l’anterior any i l’ajuda puja a 10.000 euros. D’aquesta manera, seran elegibles, i per tant, subvencionables, despeses com l’actualització del portal web corporatiu, la gestió de xarxes socials, publicitat i material de difusió i material d’empaquetatge, entre altres actuacions demostratives.

“Els productors i les empreses artesanes, amb una notable presència sobre el territori, formen un teixit econòmic important i en conjunt, l’artesania menorquina és capaç de mantenir l’essència del valor tradicional, i al mateix temps, incorporar tot allò que aporta la contemporaneïtat. Per açò, l’interès públic d’aquest conveni és la millora del nivell competitiu del sector artesà a l’illa, un espai professionalitzat on conflueix artesania popular i artística, i que si disposa dels canals de promoció adequats es converteix en un nínxol econòmicament viable”, justifica la consellera d’Economia i Serveis Generals, Maria Antònia Taltavull.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt