Ara llegint
El Consell de Menorca regala 200 euros per persona en vals per gastar als comerços adherits a la campanya

El Consell de Menorca regala 200 euros per persona en vals per gastar als comerços adherits a la campanya

El Consell Insular de Menorca ha obert avui el període de sol·licitud dels vals descomptes per destinar-los al consum local i que tenen com a objectiu fomentar la reactivació econòmica de l’illa. En concret, cada persona pot sol·licitar fins a 200 euros de descompte a través de vals valorats en 10 euros i que podran ser emprats fins dia 30 de novembre.

Aquests descomptes es podran fer servir als establiments i comerços adherits a aquesta campanya i només podran representar, com a màxim, el 30% del preu del bé o del servei adquirit. Cal recordar que els vals s’assignaran per ordre d’entrada i es podran sol·licitar fins que s’exhaureixi el pressupost posat a disposició (2.000.000 d’euros).

Per accedir a aquests vals descomptes cal fer la sol·licitud gratuïta a la plataforma web: consumenorca.cime.es . En aquesta plataforma també es podrà visualitzar els establiments adherits i la seva localització. Actualment, el programa compta amb 50 establiments de diverses tipologies: perruqueries, restaurants, centres d’estètica, activitats, òptiques, jugueteries, informàtica i alimentació, entre d’altres, tot i que s’espera que s’adhereixin més comerços durant els pròxims dies.

Es tracta d’una iniciativa inclosa en el Pla Covid per a reactivar l’economia local de Menorca i que va ser presentada fa unes setmanes per la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada pel conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana. Està dotada de 2.000.000 d’euros i pretén potenciar el consum local durant la temporada turística i fins a final d’any.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt