Ara llegint
Foment del Turisme de Menorca dona a conèixer el producte local a 40 agents de viatge alemanys

Foment del Turisme de Menorca dona a conèixer el producte local a 40 agents de viatge alemanys

Foment del Turisme de Menorca dona a conèixer el producte local a 40 agents de viatge alemanys

Un total de 40 agents de viatges alemanys han visitat l’illa durant aquest mes de maig en dos famtrips organitzats per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural, la gastronomia i el producte local de Menorca. Aquestes accions promocionals s’emmarquen en la línia de treball de la FFTM d’intensificar la recuperació del mercat germànic.

El primer famtrip, organitzat de manera conjunta amb l’Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt, va convidar a 20 agents de viatges del turoperador alemany Olimar, que enguany inclou per primera vegada a Menorca en la seva programació. El grup va visitar la fortalesa de La Mola, el jaciment de Torre d’en Galmés, el Llatzeret del port de Maó, Líthica i el Parc Natural de s’Albufera des Grau.

A més, van fer visites guiades tant a Maó com a Ciutadella i van conèixer Es Mercadal i Fornells. També van pujar a El Toro, van visitar Favàritx i el litoral de la costa sud de Sant Lluís, on van ser a les platges de Binibèquer i Punta Prima. Finalment, els agents de viatge alemanys van tenir l’oportunitat de visitar un típic ‘lloc’ menorquí, on van fer un taller de maionesa i un tast de productes típics, segons han detallat des del Consell de Menorca.

D’una altra banda, la FFTM i l’Oficina Espanyola de Turisme de Munic van organitzar la setmana passada un famtrip de 20 agents del grup d’agències de viatges alemany Schemettering, que van dur a terme un recorregut molt similar al dels seus companys d’Olimar especialment destinat al coneixement de l’entorn natural de Menorca, la gastronomia i el producte local.

Visites de periodistes

Així mateix, dues periodistes han visitat recentment Menorca amb l’objectiu d’elaborar reportatges sobre diversos aspectes de l’illa. D’una banda, la Fundació va organitzar un viatge específic sobre la Menorca Talaiòtica per a la redactora Mayte Amorós, de la secció Viatjar del diari ABC, qui va estar assessorada durant la seva estada per arqueòlegs del Museu de Menorca al costat dels quals va visitar el jaciment de Torre d’en Galmés, Trepucó, Cornia Nou, així com la necròpolis de Cales Coves, la Naveta des Tudons, Son Mercer de Baix i les dependències del Museu.

Finalment, la FFTM i l’Oficina Espanyola de Turisme de París van organitzar el viatge de la redactora en cap de L’officiel París, Jeanne Propeck, qui treballa per a Le Figaro Magazine. En aquest cas, la periodista es va interessar per la gastronomia menorquina, la cultura i els establiments de qualitat de l’illa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt