Ara llegint
Menorca reforça el Servei de Neteja de Platges abans de Setmana Santa

Menorca reforça el Servei de Neteja de Platges abans de Setmana Santa

Menorca reforça el Servei de Neteja de Platges abans de Setmana Santa

Des de poc més de principis de març, els equips de servei han passat de 4 a 6 operaris, arribant a un total de 12 que treballen en la neteja de 130 platges i punts de bany diferents. Un reforç del Servei integral de Neteja de Platges que ha activat el departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació davant l’arribada dels dies festius de Pasqua.

“L’arribada d’aquesta època de l’any fa que moltes persones visitin les costes de Menorca, aprofitant el gran temps i les vacances rebudes. Per això, veiem necessari incrementar les freqüències de neteja, i per tant, que els visitants, puguin gaudir de les nostres platges de la millor manera possible”, exposa el conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació, Simón Gornés. 

Durant aquesta temporada de Pasqua també es fan tasques de retirada de troncs i canyes que s’acumulen a platges i codolars amb els temporals d’hivern. En aquest cas, els equips retiren i gestionen aquest material quan hi ha possibilitat d’accés rodat.

Per altra banda, les zones que tenen un difícil accés, es netegen anant en barca fins al punt de bany, retirant els restos o realitzant cremes seguint els protocols acurats i les prescripcions establertes a les autoritzacions de les administracions competents per tal de fer-ho amb totes les garanties de seguretat. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt