Ara llegint
Obri les portes la Cova de s’Aigua de Ciutadella

Obri les portes la Cova de s’Aigua de Ciutadella

Obri les portes la Cova de s'Aigua de Ciutadella

La Cova de S’Aigua, de Ciutadella, ja ha rebut els seus primers visitants. Els encarregats d’obrir la temporada han estat els directors dels hotels Sagitario i Almirant Farragut, Sebastià Triay Fayas i Salvador Ábalos, així com la subdirectora, Corín Triay, que han acompanyat la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, en la primera visita oficial de la temporada. Després, dos grups de turistes del programa de la IMSERSO, han completat una primera jornada molt animada i marcada pel bon temps.

A primera hora del matí, la popular cova situada a Cala Blana va obrir les seves portes perquè els directius de dos dels hotels que ja tenen les seves portes obertes per acollir als turistes del programa de l’Institut de Majors i Serveis Socials, poguessin gaudir i conèixer de primera mà d’un dels atractius turístics de l’illa en una visita guiada pels seus més de 2.500 metres d’instal·lació.

Després de la primera visita, en la qual van poder comprovar de primera mà els treballs d’adequació de la instal·lació que han permès per primera vegada obrir la cova al mes de febrer i com a reclam de desestacionalització, va ser el torn de dos grups de turistes de la IMSERSO que també van quedar meravellats amb l’enclavament màgic.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt