Ara llegint
El camp de futbol de Cala d’Or estrena gespa nova

El camp de futbol de Cala d’Or estrena gespa nova

El nucli costaner de Cala d’Or ha estrenat aquests dies una destacable renovació al camp municipal de futbol en tant que s’ha canviat tota la gespa per una de nova de màxima qualitat, segons han destacat des de l’Ajuntament de Santanyí.

Era aquest un dels compromisos d’aquesta legislatura de l’equip de govern que ara s’ha pogut complir gràcies a la inversió de 200.000 euros.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat avui dematí les instal·lacions amb la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, i amb el regidor de Turisme, Rafael Batle. Segons ha explicat Pons “és una gran satisfacció veure com ha quedat aquest camp de futbol. La que hi havia fins ara estava molt desgastada i necessitava ser canviada. El compromís de l’Ajuntament de Santanyí amb els clubs és mantenir els equipaments en les millors condicions possibles, i el C.D. Cala d’Or és un club vertebrador al poble amb moltíssims de jugadors i famílies implicades”.

L’empresa encarregada de la feina ha estat Fideltur Poligras SA, per un import total de 200.643 euros per a la renovació i col·locació completa de tota la superfície del camp. Ara només queda per enllestir el sistema de reg necessari per a camps de gespa artificial, i algun altre detall puntual. Els diferents equips ja podran disputar els seus partits d’aquest cap de setmana sobre la gespa nova, ja que mentre s’ha fet la renovació han hagut d’anar a jugar a s’Alqueria Blanca o a un altre camp del municipi.

La batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, ha volgut agrair la feina que es fa dels del C.D. Cala d’Or “és com una gran família que està totalment compromesa amb el poble i que fa una gran tasca. Hem de donar les gràcies a tota la directiva, als jugadors, als tècnics i a les seves famílies, són un orgull per al nucli de Cala d’Or”.

Només aquesta temporada, el C.D. Cala d’Or té més de 150 jugadors en pràcticament totes les categories. A més, en els últims anys ha aconseguit nombrosos èxits dels quals tot el municipi n’està orgullós.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt