Ara llegint
Es Llombards estrena una nau de 350 metres per a la brigada municipal

Es Llombards estrena una nau de 350 metres per a la brigada municipal

Es Llombards estrena una nau de 350 metres per a la brigada municipal

Santanyí disposa des de fa algunes setmanes d’un nou espai al nucli des Llombards que estarà a disposició de la brigada municipal. Després de mesos de feina, i per enllestir qüestions tècniques, el nou magatzem situat al carrer Nord del nucli llombarder ja està en ple funcionament.

Té una superfície de gairebé 350 metres quadrats amb espai suficient per fer-hi diferents feines i resguardar maquinària i béns municipals. L’objectiu era copsar una mancança, i amb aquesta construcció dotarà d’un espai de treball i de magatzem per a tot l’any. 

Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “ja feia temps que necessitàvem un espai d’aquestes característiques al municipi, i a la fi li donam solució a aquesta mancança. A més de dotar de més espai per a la brigada, també permetrà a l’ajuntament deixar altres edificis que està ocupant en règim de lloguer. És una inversió important que facilitarà la feina de la brigada que estarà més a prop de nuclis com es Llombards, Cala Llombards o Cala s’Almunia”.  

La inversió per fer aquest nou edifici ha estat d’uns 338.000 euros. El batle pedani des Llombards i regidor de Serveis Generals, Mateu Nadal, també s’ha mostrat molt satisfet d’haver enllestit les obres i ha dit que “és una inversió important, però a llarg termini suposarà un estalvi per l’aprofitament d’uns terrenys que eren municipals, per deixar de pagar lloguers i per donar un servei que a aquesta banda del municipi, que fins ara no teníem”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt