Ara llegint
Llucmajor amplia la zona d’influència de l’ORA al centre de la vila

Llucmajor amplia la zona d’influència de l’ORA al centre de la vila

A partir del proper dia 1 de maig l’ajuntament de Llucmajor amplia la zona ORA del centre de municipi, continuant amb la reforma de la circulació del nucli urbà que es va haver d’aturar a causa de la pandèmia.

Aquesta ampliació afecta els carrers Del Vall, Bons Aires, De la Fira, Esperança, Estrella, Jaume I i Font (des del carrer Jaume I fins al carrer Fira) i la resta de la plaça Espanya. Els residents empadronats a la zona poden sol·licitar la targeta d’estacionament sempre que la domiciliació del vehicle coincideix amb el domicili del titular i es cumpleixin els requisits de l’article 6.3 de l’ordenança municipal de circulació. La targeta es pot demanar tant de forma telemàtica com a les dependències de l’Ajuntament i s’ha de renovar anualment.

La modificació de la zona afecta també els carrers de Sant Joan, Nou i Sant Vicenç de Paul ja que es tracta de vies incloses dins la zona d’influència on no es poden aparcar vehicles. En aquest sentit, i per facilitar als residents d’aquests carrers que puguin estacionar prop del seu domicili l’ajuntament ha reservat un sector dins la zona ORA on els residents d’aquest tres carrers podran aparcar sense limitació de temps. Així, les persones empadronades en aquestes tres vies hauran de demanar també la targeta d’estacionament. 

La nova zona ORA funcionarà com la zona actual, amb el mateix sistema de pagament i horari d’aplicació, de dilluns a divendres de 09:00h a 13:30h i de 17:00 a 20:00h, i els dissabtes de 09:00h a les 13:30h. A més, des de l’Ajuntament s’està treballant per a poder introduir el pagament mitjançant una aplicació pel mòbil.

Tal i com ha explicat el batle, Éric Jareño aquest nou projecte “servirà per millorar l’estacionament dels residents de la zona i la rotació de vehicles de les persones que s’acostin fins al centre”. El batle ha recordat que aquest projecte es va aturar amb l’inici de la pandèmia “quan varem suspendre el servei de l’ORA donat que la mobilitat era pràcticament nul·la”. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt