Ara llegint
Santanyí aconsegueix la propietat de tot l’edifici veïnat de l’Ajuntament i ampliarà les dependències

Santanyí aconsegueix la propietat de tot l’edifici veïnat de l’Ajuntament i ampliarà les dependències

Santanyí aconsegueix la propietat de tot l'edifici veïnat de l'Ajuntament i ampliarà les dependències

Des de fa uns dies, tot l’edifici situat al número 13 de la Plaça Major de Santanyí és de titularitat municipal. I és que ja s’ha signat la compra per part del consistori santanyiner dels baixos de l’immoble que fins fa uns mesos era una entitat bancària. D’aquesta manera es persegueix l’objectiu de poder oferir la millor atenció possible a la ciutadania, i en les millors condicions.

L’edifici està situat just al costat de la casa consistorial, cosa que permetrà ampliar les dependències municipals. Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “va sorgir una oportunitat molt favorable per als interessos municipals i no la vàrem deixar escapar. Amb la compra d’aquestes oficines, l’Ajuntament ja és el propietari de tot l’edifici i es pot començar amb el projecte d’ampliació de les dependències municipals”.

Com ha explicat la batlessa, legislatura passada, l’Ajuntament de Santanyí ja va comprar el pis situat sobre aquesta oficina bancària, i ja s’estava treballant en un projecte per ampliar les oficines municipals. Ara, amb l’adquisició d’aquesta antiga oficina bancària, es podrà repensar la distribució i disposar, al més aviat possible, d’un nou espai d’atenció al ciutadà.

La compra d’aquest espai ha suposat una despesa de 265.000 euros, que s’ha pogut executar gràcies a una modificació de crèdit aprovada a la sessió plenària del passat mes de novembre.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt