Ara llegint
Santanyí allibera deu espais del terme municipal del fum del tabac

Santanyí allibera deu espais del terme municipal del fum del tabac

Santanyí allibera deu espais del terme municipal del fum del tabac

La plaça Ramon Llull de Santanyí va ser l’escenari escollit, fa uns dies, per donar a conèixer els nous espais sense fum del municipi. I és que l’Ajuntament de Santanyí s’ha adherit a la campanya #RespiroLliure de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i, d’aquesta manera, fins a 10 punts del terme, entre parcs infantils, zones verdes o places públics són espais sense fum. L’objectiu és alliberar aquests indrets del fum del tabac.

A més de la plaça Ramon Llull de Santanyí, els altres espais lliure de fum del terme són: la plaça Pinar i l’Avinguda Benvinguts de Cala d’Or, el vaixell pirata a Calonge, el centre cívic des Llombards, el carrer Bernareggi de Cala Figuera, el carrer de sa Punta Mitjana de Portopetro, el carrer Rotes de Mar a Cala Llombards, el carrer s’Arrabassat de s’Alqueria Blanca i el del carrer Cebriana de Cala Santanyí.

La presentació d’aquests espais lliures de fum va comptar amb uns convidats especials, els alumnes de primer i segon de primària del CEIP Blai Bonet i del Col·legi Bisbe Verger, usuaris habituals del parc situat a la plaça Ramon Llull.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, acompanyada de la regidora de Medi Ambient, Bàrbara Xamena, es van mostrar molt satisfetes de poder donar suport a la campanya. Segons ha explicat la batlessa, “quan ens va arribar la proposta, no ho vàrem dubtar. El compromís de les institucions amb la lluita contra el càncer ha de ser ferm, i l’exemple el tenim amb els nins i nines que ens van acompanyar durant la presentació. Ells són el futur i necessiten iniciatives com aquesta”.

Els diferents espais seran identificats amb distintius de l’AECC perquè la ciutadania els reconegui.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt