Ara llegint
Santanyí posa en marxa la primera promoció de 23 habitatges de protecció oficial al municipi

Santanyí posa en marxa la primera promoció de 23 habitatges de protecció oficial al municipi

Santanyí disposarà d’aquí a setze mesos d’una promoció de 23 habitatges de promoció oficial, la primera que es duu a terme en el municipi. Seran llars que oscil·laran entre els 50 i els 70 metres quadrats útils i el projecte es desenvolupa en un edifici únic entre mitgeres de planta baixa i dues amb un únic accés comunitari. El volum de l’edifici que s’emmarca dins de les exigències de la normativa municipal.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha posat aquest dimarts la primera pedra d’aquesta nova promoció de 23 habitatges de protecció oficial.

Els nous 23 HPO es construeixen al carrer Coves del Vicari en sòl adquirit per l’IBAVI el 2009 per un valor de 920.273 euros i tenen un pressupost total de 3 milions d’euros. Dels 23 habitatges construïts, 17 comptaran amb dos dormitoris i els altres 6 amb un dormitori. Tres dels pisos seran adaptats i també s’hi construirà un aparcament. Entre soterrani i superfícies es construiran un total de 1.116 metres quadrats.

Amb aquest projecte es continuen fent les passes iniciades durant els darrers anys per incrementar el parc d’habitatge públic de les Illes Balears, que ara és de 1.800 pisos. Entre els iniciats durant el 2020 i els del 2021, s’espera que a finals d’aquest any hi hagi prop de 1.000 habitatges nous o en construcció.

De fet, el 2020 es va tancar amb 502 HPO en construcció o rehabilitació, 11 HPO lliurats per rehabilitació, 24 HPO lliurats per tempteig i retracte i 9 HPO lliurats d’obra nova.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt