Ara llegint
Santanyí reparteix els càrrecs de la corporació municipal

Santanyí reparteix els càrrecs de la corporació municipal

Santanyí reparteix els càrrecs de la corporació municipal

La sala de plens de l’Ajuntament de Santanyí ha acollit avui dematí la primera sessió plenària després de constituir-se la nova corporació municipal el passat dia 17 de juny. Durant el ple s’ha fixat la periodicitat de les sessions ordinàries a l’Ajuntament, que seran cada dos mesos a les 8.30 del dematí,  i s’han establert els càrrecs de la Corporació amb dedicació especial, així com la creació i composició de les Comissions Informatives entre d’altres.  

A més, també s’han donat a conèixer les àrees que cada regidor de l’equip de govern s’encarregarà de gestionar. Així, la batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha assignat les àrees d’Interior (Policia Local, Protecció Civil, Seguretat i Emergències), Mobilitat, Urbanisme i Obra Pública, Festes i SEMDESA, a Joan Gaspar Aguiló. Rafael Batle, a més de ser el representant de batlia a Cala d’Or, serà el responsable de Turisme, Platges i Activitats lúdiques de Cala d’Or; mentre que Alícia Adrover serà la regidora d’Escoletes i Guarderies, Sanitat i Salut (cementeris), Comunicació i també serà la representant de batlia al poble de s’Alqueria Blanca, i al consell escolar de l’IES Santanyí, i al CEIP Mare de Déu de Consolació.  

La regidora Bàrbara Xamena Bordoy serà la titular de Medi Ambient i Energia, Igualtat i de la Dona i Participació Ciutadana. Antoni Matas repetirà com a regidor de Serveis Socials i Immigració, Consells de la Infància i l’Adolescència, i Comerç i Indústria, a més de ser el representant de batlia al poble de Calonge i assumirà la coordinació dels representants de batlia a la resta de nuclis. Mateu Nadal estarà al càrrec de les àrees de Cultura, Serveis Generals i Infraestructures, Transports, Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Francisca Vidal serà la regidora d’Escoles de música i Bandes de música, i d’Educació, a més de ser la representant de l’ajuntament als consells escolars, i coordinadora de les escoletes de Nadal, Pasqua i estiu. Les àrees d’Hisenda, Contractació Pública, Funció pública, Noves tecnologies i Transparència, Gent Gran i Dependència, estaran en mans de la regidora Maria Monserrat. El regidor Martí Bonet quedarà al capdavant dels departaments de Joventut i Esports, i la regidora Vanesa Estévez de les àrees de Biblioteques, Centres de dia i Residències, i de coordinació amb les Associacions de Cala d’Or.  

A més, José Damián Simeón, serà el representant de batlia al nucli de Cala Llombards, Miquel Vidal Mas ho serà a s’Almunia, Miquel Vidal Bauzá a Son Moja i es Cap des Moro, i Miquel Cabrer al poble des Llombards.  

Una vegada finalitzat aquesta primera sessió plenària després de la constitució de la corporació, immediatament després ha tingut lloc un segon ple per al sorteig dels membres de les meses electorals de la convocatòria del dia 23 de juliol de 2023.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt