Ara llegint
Un grup de bussejadors neteja el fons marí de Portopetro

Un grup de bussejadors neteja el fons marí de Portopetro

En el marc de les Festes de Sant Joan de Portopetro 2023, els bussejadors de Petro Diver amb la col·laboració de l’empresa municipal de serveis, SEMDESA, han fet una neteja del fons marí de diferents del port del nucli costaner. En total, han retirat més de 100 quilos de restes, entre els quals hi havia molts de plàstics, bocins de fusta, peces de ferro i fins i tot una hamaca. Des de l’Ajuntament de Santanyí s’ha agraït als bussejadors la feina i la col·laboració coincidint amb les festes dedicades al patró de Portoperto. Els bussejadors han destacat que es nota una major conscienciació de la ciutadania, ja que s’han trobat menys residus que en altres ocasions.

En el marc de les Festes de Sant Joan que aquests dies es posen en marxa a Portopetro, els bussejadors de Petro Diver, amb la col·laboració de l’empresa municipal de serveis, SEMDESA, han realitzat una neteja del fons marí de diferents zones del port del nucli costaner.

Gràcies a aquesta campanya els bussejadors han retirat més de 100 quilos de restes, entre els quals hi havia molts de plàstics, bocins de fusta, peces de ferro i fins i tot una hamaca.

Des de l’Ajuntament de Santanyí s’ha agraït als bussejadors la feina i la col·laboració coincidint amb les festes dedicades al patró de Portoperto. Els bussejadors han destacat que es nota una major conscienciació de la ciutadania, ja que s’han trobat menys residus que en altres ocasions.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt