Ara llegint
Confirmen la celebració de la Palma Internacional Boat Show pel mes de juny

Confirmen la celebració de la Palma Internacional Boat Show pel mes de juny

La Palma International Boat Show serà un dels primers actes multitudinaris que s’ha previst dins el calendari de 2021: serà a principis del mes de juny i comptarà amb un màxim de 1.500 visitants. Això sí, només es podrà fer si Mallorca es troba en un nivell de risc covid 3 o inferior.

El vicepresident i conseller de Transició Energètica, Juan Pedro Yllanes, és qui ha anunciat avui les dates de celebració del Palma International Boat Show, la fira náutica organitzada per l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i BYBA. La fira, que ha hagut d’ajornar les dates previstes, tendrà lloc del 3 al 6 de juny al Moll Vell de Palma.

L’acte de presentació de les noves dates, que ha tengut lloc al Moll Vell, ha comptat amb la participació del president de l’Autoritat Portuària de Balears, Francesc Antich; el president del Balearic Marine Cluster, Toni Salom; el president de l’Associació d’Empreses Nàutiques de les Illes Balears (AENIB), Jaume Vaquer; la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis; i representants de la Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

Així, el vicepresident ha declarat que “som conscients de la situació provocada per la pandèmia, i per això volem fer una passa endavant i donar suport a les empreses nàutiques, que han mostrat la voluntat de poder tenir un esdeveniment que contribueixi a la reactivació i la promoció del sector”.

Per la seva banda, el president de l’Autoritat Portuària de Balears, Francesc Antich, ha garantit el suport del port en l’organització de la fira “donada la importància estratègica de la nàutica” en el conjunt dels ports d’interès general de les Illes Balears, a la vegada que ha agraït la col·laboració de tots els implicats en aquesta edició.

L’organització de la fira nàutica ha preparat un protocol COVID per evitar contagis que inclou un estricte control de l’aforament, que no podrà superar les 1.500 persones, així com control tèrmic de la temperatura i la venda d’entrades online per evitar cues i aglomeracions. A més, hi haurà un equip que controlarà que tant expositors com visitants compleixen la normativa sanitària dins del recinte firal del Moll Vell.

Finalment, des de el Balearic Marine Cluster i AENIB han destacat la necessitat que te el sector de recuperar aquesta fira internacional.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt