Ara llegint
Obri el Saló Nàutic Internacional de Palma amb 227 expositors i 185 embarcacions a la mar

Obri el Saló Nàutic Internacional de Palma amb 227 expositors i 185 embarcacions a la mar

A les 10 en punt d’avui dematí el Saló Nàutic Internacional de Palma ha obert les seves portes. Els primers visitants han accedit al recinte del Moll Vell després d’haver passat el filtre d’acreditació i presa de temperatura.  

Aquesta nova edició, una de les més esperades, inaugura la temporada del sector nàutic i marca l’inici de la recuperació econòmica d’un sector considerat estratègic per a la indústria de les Illes Balears. 

Des d’avui i fins al diumenge 6 de juny, de 10 a 20 hores, la fira es podrà visitar en el Moll Vell de Palma. El certamen aposta pel format presencial després de més d’un any de pandèmia mundial i d’interrupció de la convocatòria. 

El saló nàutic està organitzat per l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), organisme dependent de la Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, i Balearic Yacht Brokers Association (BYBA).

El Palma International Boat Show té enguany 227 expositors i més de 185 embarcacions a la mar en més de 80.000 metres quadrats de superfície de recinte firal.

Pel que fa a l’oferta de la fira, cal destacar que presenta novetats a escala mundial d’embarcacions i equipament nàutic. Els expositors aprofitaran la cita de Palma per presentar la seva oferta de forma presencial després d’uns mesos en els quals principalment la comunicació s’ha hagut de fer virtualment.  

Es tracta d’una exposició en la qual hi estan representats la totalitat dels líders mundials del mercat, amb moltes novetats que es presenten per primera vegada en un saló nàutic internacional. 

El PIBS tindrà representació directa de drassanes que han escollit l’esdeveniment  per tornar a les fires del circuit internacional després de la pandèmia, i que contribueixen a consolidar Palma com una destinació preferent per a la nàutica d’esbarjo i la indústria nàutica professional. 

La fira incorpora de nou la Palma Superyacht Show, la mostra de iots de gran eslora, amb vaixells de més de 24 metres d’eslora. L’àreade Refit & Repair, que es distingeix de la resta del saló atès que s’adreça específicament a experts i professionals de la nàutica, també gaudirà d’una millor distribució que facilitarà la localització dels estands. 

La zona de manteniment i reparació d’embarcacions, que celebra la seva quarta edició, comptarà amb 24 empreses que llançaran productes i serveis innovadors. 

La fira nàutica, amb una llarga tradició de més de 35 anys, es reinventa enguany per poder oferir a expositors i visitants un certamen amb tots els beneficis del contacte directe, però també amb tota la seguretat sanitària a la qual ens obliga la COVID‑19. 

Per poder gaudir d’un esdeveniment segur, la fira disposa de mesures com el control de la capacitat per evitar aglomeracions en el recinte i el mesurament de temperatura a totes les persones que accedeixin al certamen. 

A més, la venda d’entrades i de passis professionals serà només en línia, a través de la web del Palma International Boat Show. A l’interior, es controla que totes les persones duguin màscares i compleixin la normativa sanitària vigent. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt