Ara llegint
Torna la Marxa del Güell a Lluc a Peu, prevista pel dia 6 d’agost

Torna la Marxa del Güell a Lluc a Peu, prevista pel dia 6 d’agost

Després de la presentació, fa alguns dies, de la Pujada a Lluc des de la part forana, prevista pel dia 10 de setembre i organitzada per l’Associació d’Antics Blauets, avui s’ha presentat la Marxa del Güell a Lluc a Peu, prevista per dia 6 d’agost, després de dos anys d’absència.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Presidència, Javier de Juan, el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano, i la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, ha participat a la presentació de la 48 edició de la tradicional Marxa des Güell a Lluc a peu, una cita que enguany ja es podrà celebrar sense restriccions.

«És una satisfacció poder seguir donant suport a aquesta cita tradicional de l’estiu, que no només és un símbol de mallorquinitat, sinó que també és fer esport, socialitzar i gaudir de la natura en companyia i celebram que tornam a la normalitat» ha expressat la presidenta. «A més, presentam aquesta edició que acaba a un espai tan emblemàtic com Lluc en un dia especial, en què es compleix l’onzè aniversari de la declaració de la Serra com a Patrimoni Mundial per a Unesco» ha apuntat.

D’aquesta manera el Consell de Mallorca continua donant suport, amb una aportació de 37.500 euros, a la marxa organitzada pel Grup Güell, que durant l’acte de presentació ha volgut agrair amb el lliurament d’una placa el suport de les entitats col.laboradores.

La «Marxa del Güell a Lluc a peu» se celebrarà el dia 6 d’agost. A l’acte hi ha assistit el president del Grup Güell, Francisco Bauzà, el prior de Lluc, Marià Gastalver, així com representants institucionals del Govern, de l’Ajuntament de Palma i de les entitats patrocinadores, com la Fundació Sa Nostra i Caixabank.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt